Yleistä

Prisma-IT Nordic Oy on osa kansainvälistä Prisma-IT yritysryhmää, joka tarjoaa laaja-alaisesti IT-palveluita asiakkailleen. Yrityksellä on vahvaa osaamista useilla IT-alan osa-alueilla, kuten ohjelmistokehityksessä, pilvipalveluissa, tietoturvassa ja tietojärjestelmissä.

Lisäksi Prisma-IT Nordic Oy tarjoaa asiakkailleen konsultointi- ja projektinhallintapalveluita, joilla varmistetaan IT-projektien onnistuminen ja asiakastyytyväisyys.

Yrityksen vahva tekninen osaaminen ja asiantuntijuus takaavat asiakkaille korkealaatuiset ja räätälöidyt IT-ratkaisut heidän liiketoimintatarpeisiinsa.

Valmisohjelmistot

Edustamme hollantilaisen päämiehemme OstoPOS kaupan (point-of-sales) ohjelmistoa. Tarvitsetko esimerkiksi HoReCa alalle sopivan ratkaisun? OctoPOS voi olla esimerkiksi aloittelevan ravintolan ensimmäinen järjestelmä.

CooCoo on hollantilaisen päämiehemme Digital Experience Platform jossa voit helposti hallita neljää digitaalisen markkinoinnin perusfunktiota. Voit ostaa ratklaisut yhdessä tai erikseen.

Ratkaisut pitävät sisällään: E-Commerce, Social Media Management, Landing Pages tai NewsLetters työkalut.
Katso lisää https://coocoo.cloud/ sivulta

Kävijäseuranta

Kävijäseurannan hallinnassa oleellista on työkalun valinta. Markkinoilla yleisesti tunnetut Googlen Analytics tuotteet eivät ole meidän repussa. Tarjoamme ensisijaisesti paikallista mitattavuutta seuraavilla työkaluilla: Matomo ja Piwik Pro.

Lisätietoja https://piwik.pro/ sivuilta.

Matomon saat myös osaksi Hosting palveluitamme helposti aktivoimalla seurannan verkkopalveluistamme.

Prisma-IT Nordic - Business Together to reach light!

Räätälöidyt ratkaisut

Onko sinulla rekisteri tai portaali jonka tekniikka on vanhentunut tai mahdottoman hankala käyttää? Myy liiketoiminta meille, sovi räätälöity ratkaisu kehitykselle ja tuota asiakkaillesi jatkossa lisäarvoa tai palvelua kuukausihintaan.

Harva haluaa enää nykyään sitoa omia resursseja tai aikaansa tehdäkseen asiakkaalle tarvittavaa portaalisivustoa. Useilla meistä on kuitenkin jonkinlainen palvelualusta.

Mitä jos tämä olisikin räätälöity mutta kuukausihintainen palvelu jolle voit laskea suoraan ROI:n? (return of investment).