Hosting palvelut – verkkokaupasta löytyy päätuotteet joita teemme. Verkkokauppa toimii nimellä wup.fi ja on siirtynyt Prisma-IT:n aputoiminimeksi vuoden 2023 alusta.

Hosting palvelut toteutetaan seuraavasti. Kumppanimme CloudCity Oy hostaamat WordPress ja domain-nimipalvelut. Fyysiset konesalipalvelut. Hallinnassamme on konesali jossa on tällä hetkellä noin 300 palvelinta 12 eri räkissä.

Voit ostaa yksittäisen palvelimen ylläpidettynä tai tuoda omat palvelimesi hallintaamme. Huomaathan, että emme tarjoa fyysistä hosting -tilaa ilman palvelukerrosta.


Konesali palveluiden hintoja

550 €

Yhden yksittäisen 42U Räkin sijoitusoikeus

Tarjoamme korotettua lattiapinta-alaa omalle räkille mittojen mukaan

400 €

Puoliräkin tai osaräkin 24U Räkin käyttöoikeus

Tarjoamme kokonaisen räkin vuokralle käyttöösi asennettuna

750 €

Yhden yksittäisenvalmiin 42U Räkin käyttöoikeus

Tarjoamme kokonaisen räkinvuokralle käyttöösi asennettuna

Konesalipalvelut

Tarjoamme teille palveluna hosting -palveluita, jossa voitte sijoittaa palvelimenne Prisma- IT konesaliin. Tarjoamme täyden valikoiman konesalipalveluita, jotka varmistavat
luotettavan ja turvallisen ympäristön palvelimillenne.
Alla on lista joistakin konesalin palveluista, joita tarjoamme:

  • Räkkitilat: Tarjoamme erikokoisia räkkitiloja (esimerkiksi 42U), jotka vastaavat erilaisten yrityksien vaatimuksia ja tarpeita. Käytämme vain korkealaatuisia ja turvallisia komponetteja konesalissamme, jotka on suunniteltu erityisesti tietotekniikkalaitteiden sijoittamiseen.

  • Ilmastointi: Prisma-IT konesalissa on riittävä ilmastointi, joka varmistaa, että laitteiden lämpötila pysyy optimaalisena. Laskemme jatkuvasti BTU -arvoja. Tämä auttaa pitämään laitteet toimintakunnossa ja ehkäisemään mahdollisia vaurioita.

  • Sähkönsyöttö: Konesalimme käyttää tehokasta ja luotettavaa sähkönsyöttöjärjestelmää, joka varmistaa, että palvelimet saavat jatkuvasti riittävän sähkönsyötön. Sähkönsyötön osalta konesaliemme sijainti on sellainen, että ne sijaitsevat aina useamman kuin yhden muuntajan perässä. Tarjoamme myös varavoimajärjestelmän palveluna, joka käynnistyy automaattisesti sähkökatkoksen sattuessa ja lyhyen tarpeen UPS -syöttöjä eri palveluna.

  • Kulunvalvonta: Huolehdimme asianmukaisesta pääsynhallinnasta konesaliin. Voit myös halutessasi pyytää kanahäkein eriytettyjä alueita konesalissamme.

  • Fyysinen laitteiden sijoituspalvelu: Tarjoamme myös palvelua, jossa ammattilaisemme auttavat sijoittamaan laitteesi oikein ja turvallisesti konesalin räkkikaappiin, nostamaan ne paikalleen ja huolehtimaan kytkennöistä.

Prisma-IT Nordic Oy Y-tunnus: 2576050-8
Huopalahdentie 24 A p. 0400-406322 (vaihde)
00350 HELSINKI e-mail: info@prisma-it.fi

Tarjoamme myös muita palveluita, kuten tietoturva-, varmuuskopiointi-, ja verkkoyhteyspalveluita, jotka auttavat teitä ylläpitämään ja suojaamaan liiketoimintaanne.