Tarjoamme teille palveluna ammattimaisen valokuidulla tai korttelikuidulla toteutetun tietoliikenneyhteyden valintaa yrityksen kiinteän toimipisteen ensisijaiseksi yhteydeksi. Tällainen yhteys takaa luotettavan ja nopean yhteyden, joka vastaa yrityksenne tarpeita.

Tässä joitakin tärkeitä eroja langattoman kuluttajakäyttöön tarkoitetun 5G-yhteyden ja
valokuidulla toteutetun tietoliikenneyhteyden välillä:

 • Nopeus: Ammattimaisessa tietoliikenneyhteydessä on suurempi lähetysnopeus kuin 4G tai 5G -yhteydessä. Ammattimaisessa valokuituyhteydessä on myös vähemmän viiveitä, mikä on tärkeää esimerkiksi videokokousten ja online-palveluiden käytössä.

 • Luotettavuus: Kiinteät tietoliikenneyhteydet ovat yleensä paljon luotettavampia kuin kuluttajien käyttämät 5G-yhteydet. Tämä johtuu siitä, että yhteydet ovat suunniteltu takaamaan suurempi käytettävyys ja vakaus.

 • Turvallisuus: : Kiinteät tietoliikenneyhteydet ovat yleensä turvallisempia kuin kuluttajien käyttämät 5G-yhteydet. Tämä johtuu siitä, että ammattimaiset yhteydet ovat suunniteltu tarjoamaan parempi tietoturva ja suojaamaan yrityksesi tietoja.

 • Kapasiteetti: Maanläheisempien kiinteillä tietoliikenneyhteyksillä on suurempi kapasiteetti kuin 5G-yhteyksillä. Tämä tarkoittaa sitä, että ammattimaiset yhteydet pystyvät käsittelemään suurempia pakettimääriä ja enemmän käyttäjiä yhtäaikaisesti. Jos etsitte luotettavaa ja nopeaa tietoliikenneyhteyttä yrityksenne käyttöön, valokuituyhteys on paras vaihtoehto.

Palvelumme sisältää seuraavat osa-alueet:
 • Saatavuuskyselyiden kartoitus eri operaattoreiden kesken.

 • Käytettävissä olevien yhteysmuotojen mahdollisuudet

 • Tarvittava oikea nopeus ja hintaluokka

 • Kiinteiden julkisten tai yksityisten IP -osoitteiden määrät

 • Tarvittavat päätelaitteet ja niiden sisältyminen hintoihin

 • Monitoimipistemallissa yrityksen monen osoitteen yhteenliittämisen (esimerkiksi VPN, SD-WAN tai MPLS verkkoja käyttäen)

 • Etäkäyttöpalvelut esimerkiksi kannettavien laitteiden osalta (eSIM ja APN palvelut)

 • Mahdolliset muut eteen tulevat laiteinvestoinnit kuten langattoman verkon tukiasemat joko ostolaitteina tai vuokralle hankittavina palvelulaitteina. Halutessanne hinnoittelemme verkon myös kokonaisuudeksi jonka läpilaskutuksen huolehdimme kootusti eri palveluntarjoajien tarjoamasta tai omia tuotteitamme käyttäen.

Valokuituyhteys symmetrinen nopeudella 100/100M 145 €

Tarjoamme teille kiinteän verkon valokuituyhteyden, joka tarjoaa nopeuden 100/100Mbps. Tämä nopeus on riittävä kaikkeen päivittäiseen käyttöön, kuten sähköpostien lähettämiseen ja vastaanottamiseen, verkkosivujen selaamiseen, videoiden katsomiseen sekä lataamiseen ja lähettämiseen suuria tiedostoja.

Muita mahdollisia nopeusluokkia:
Valokuituyhteys nopeudella 250M – 100M asymmetrinen 199 €
Valokuituyhteys nopeudella 500M – 500M symmetrinen 250 €
Valokuituyhteys nopeudella 1G – 1G symmetrinen 290 €

Valokuituyhteyksien aloitusmaksu 100 €

Tässä joitakin palvelun ominaisuuksia:

 • Luotettavuus: Valokuituyhteys on luotettava suora tilaajakuituyhteys lähimpään keskittimeen. Se ei häiriinny sääolosuhteista tai muista ympäristötekijöistä. Tämä tarkoittaa sitä, että saat jatkuvasti nopean ja vakaimman mahdollisen yhteyden.

 • Kapasiteetti: Valokuituyhteys tarjoaa suuremman kapasiteetin kuin perinteiset xDSL-yhteydet, mikä tarkoittaa sitä, että voit käyttää enemmän laitteita yhtä aikaa ilman hidastumista.

 • Yksityisyys ja turvallisuus: Valokuituyhteys on yksi turvallisimmista internet-yhteyksistä, sillä se on suojattu koko matkan ajan.

 • Helppokäyttöisyys: : Valokuituyhteys on nopea asentaa ja käyttää, ja sitä voidaan käyttää samalla tavalla kuin perinteistä xDSL-yhteyttä. Saat myös tukea ja apua tarvittaessa.

 • Kattavuus: Valokuituyhteys on saatavilla jo erittäin laajalti eri puolilla maata. Jos haluat nopean ja luotettavan internet-yhteyden, valokuituyhteys on paras vaihtoehto. Jos saatavuutta osoitteenne ei ole tarkastettu, vaatii erillisen saatavuuskyselyn jotta liittymän toimitusaika ja käytetty tekniikka voidaan varmistaa.

Valokuituyhteyksien aloitusmaksu 100 €

Tietoliikenneyhteyden aloitusmaksuun sisältyy seuraavat osat, jotka varmistavat yhteyden sujuvan käyttöönoton ja laadukkaan palvelun käyttäjäksi siirtymisen. Tässä joitakin yksityiskohtia, jotka sisältyvät aloitusmaksuun:

 • Päätelaite: Aloitusmaksu sisältää tietoliikenneyhteyden tarvitseman päätelaitteen. Käytämme yleisesti luotettaviksi todettuja Cisco -merkkisiä päätelaitteita.

 • Kiinteäjulkinen IP-osoite: Aloitusmaksu sisältää myös kiinteän julkisen IP-osoitteen. Tarvitset kiinteä julkisen IP osoitteen palomuurin etäyhteydettä tai haluat käyttää palveluja, joka vaativat tunnistautumiseen julkista IP-osoitetta.(tarjoamme samalla myös reverse nimipalvelut IP -osoitteellesi).

 • Asennuspalvelut: Yhteyden asennuspalvelut sisältyvät myös aloitusmaksuun. Asennuspalvelu varmistaa, että yhteys on asennettu oikein ja että se toimii jatkossakin sujuvasti.

 • Tekninen tuki: : Aloitusmaksuun kuuluu käyttöönoton aikainen tekninen tuen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on ongelmia esimerkiksi IP osoitteen määrittelyssä. Tuki auttaa ratkaisemaan tekniset ongelmat ja varmistaa, että saat uudesta yhteydestäsi kaiken irti.

 • Turvallisuus: Yhteyden aloitusmaksuun sisältyy myös turvallisuusmäärittelyitä, jotka varmistavat, että yhteyden käyttö on turvallista ja suojattua (esimerkiksi hallintaverkon VLAN määritykset, salasanasuojaukset ja NAT määritykset).