Tarjoamme IT -tukipalveluita asiakkaillemme ylläpitosopimusten muodossa. Palvelumme muotoutuu seuraavalla tavalla. Valitessasi IT -kumppania saatat tarvita ensimmäisenä “kartoituksen”. Eli mietit millainen tietotekninen toimintaympäristösi on. Tähän on helppo liikkellelähtö, piirretään kuva. Kuva tarkoittaa yleensä dokumentaatiomielessä semi-teknistä asiakirjaa jossa on kuvattu ympäristön tärkeimmät komponentit loogisessa ja/tai fyysisessä mielessä. Tarkoituksena on yleensä saada päättäjälle sellainen kuva josta voi yhdellä silmäyksellä päätellä toimintaympäristön kokonaisuutena.

Teemme dokumentaatioita kumppaneillemme myös IT -tukikumppanin kilpailutuksen pohjaksi eli jos etsit itsellesi tahoa joka voi auttaa mutta et osaa vastata tiukkoihin kysymyksiin, me voimme olla kumppanisi opastamassa eteenpäin.

Emme tuputa yhtä ratkaisua, meille Azure tai Amazon ovat saman arvoisia työkaluja pakissa. Mikäli lähtötilanteesi on toinen, tiedät jo mitä sinulla on ja tarvitset luotettavan tahon tekemään kanssasi päivittäistä työtä – konsultoivassa kehittävässä hengessä – olemme kumppanisi.

Meillä jokaiselle kumppanille on vähintään kaksi tekijää. Otamme mieluusti myös päävastuun koko ympäristöstä IT -Manager palveluna. Tyypillinen tukikumppanimme on tällä hetkellä 50-250 henkeä työllistävä asiantuntijaorganisaatio jolla ei ole omaa IT henkilöstöä.

Tukitarpeeseen vastaamme etänä ja paikan päällä vakiokäyntityyppisesti. Projektityöt – mikäli tarvitset oman tukikumppanisi lisäksi tahon toteuttamaan yksittäinen muutos, esimerkiksi langattoman verkon käyttöönotto, olemme merkkiriippumaton käytännön ahertaja joka toteuttaa ratkaisusi urakkatyyppisesti. Laajimmat langattoman verkon ratkaisut sisälsivät yli 450 tukiaseman langattoman wifi-6 verkon rakennuksesta ja tietoturvan toteutuksesta.